Dagens bild2020-01-06T01:06:47+01:00

365 dagar – 365 bilder

Jag har under ett år med början den 1 februari 2014, fram till och med 31 januari 2015, publicerat en ny bild varje dag på min dåvarande hemsida. Jag har nu lagt in alla bilderna på den här nya hemsidan. Någon gång under sommaren började jag också att dela bilderna på Facebook. Det resulterade också i 3 pärmar med bilder.

När jag startade så levde jag kanske inte med förhoppningen att jag skulle hålla ut i ett år, men det flöt på bra under sommaren, så då bestämde jag mig för att ro det i hamn. De flesta bilderna är tagna samma dag som de publicerats. Det är dock inte alla dagar som jag har haft möjlighet att ta nya bilder. De bilder som jag inte fotograferat samma dag, har då varit högst en vecka gamla, förutom ett par bilder, en av dem är den sista bilden som jag publicerade.

Visst har det varit motigt ibland, november var t.ex. inte roligt, grått och mulet mest hela tiden och inte mycket till fotograferingsljus. December och första halvan av januari är inte hellre så roliga, det är inte så många timmar som man har ljus då. Jag har inte haft förutbestämda motiv, det har istället blivit så att kameran har fått hänga med mest hela tiden. På sena kvällar har jag sedan valt ut bilderna. Alla bilder är väl inte av högsta klass, speciellt inte i början då jag gick in för att bilden skulle vara tagen samma dag, insåg senare att detta inte skulle fungera. En stor del av bilderna är landskap och miljöer, vilket även är den största delen av mitt fotograferande. Det var ett utvecklande och lärorikt år. Tycker att jag överträffade mig själv när jag lyckades med detta.

Till toppen